1. Uw maatpak volgt de contouren van uw lichaam.
  Ga voor de juiste fitting. De fitting is het aller belangrijkste! Uw maatpak volgt de contouren van uw lichaam, welke vorm uw lichaam ook heeft. Dit dient gerespecteerd te worden. Eer de naden! De naad op de schouder loopt effectief op de schouder en niet naast de schouder!
 1. U zult een relatie ontwikkelen met een goede tailor!
  Een tailor maakt het verschil tussen er goed uitzien en er freakin’ awesome uitzien! Well what do you know, Belize Tailors staat ter uwer beschikking!
 1. U zal nooit, maar dan ook nooit, een maatpak of blazer laten maken of aanschaffen met slecht passende schouders.
  Dit, heren, is tailoring 101.
 1. Hoe beter de vorm van uw lichaam, hoe beter uw kleding zal vallen, en hoe beter het geheel er dus zal uitzien.
  Gentlemen, let’s hit the gym!
 1. Weet dat maten per merk verschillen. Maatwerk is dus de ideale oplossing.
 1. U zal ook het hemd op maat laten maken.
  Belize Tailors heeft alweer de wijsheid in pacht. Maak nu uw afspraak!
 1. U zal in het reine komen met de ‘medium break’.
  Hoe de broek valt op de schoen is van cruciaal belang om het geheel er goed te laten uitzien. De medium break betekent dat de broek net op de schoen valt en het been de ideale lengte geeft. Geen water in de kelder, maar ook geen pak stof aan het onderbeen. Just perfect!
 1. U zal uw blazer knopen bij het opstaan.
  Opnieuw komt het neer op het accentueren van de juiste fitting. Als de blazer bij het opstaan niet wordt geknoopt, waarom dan nog een tailor onder de arm nemen voor maatwerk? Geknoopt zou deze ideaal moeten zitten. Wat ongemakkelijk in het begin? No worries, geef het wat tijd en voor je het weet wordt het een gewoonte! En laat ons eerlijk zijn, wat ziet er best uit op de baan? Een prachtige bolide met mooie lijnen? Of diezelfde wagen, op dezelfde straat… met de deuren open? You get the picture!
 1. Volg je instinct.
  Laat je niet overhalen door een verkoper maar volg je instinct. Kies de stof die je het beste aanvoelt en beslis zelf over de details. In the end ben jij diegene die de kleding moet dragen.
 1. U zal beseffen dat de ‘fitting’ belangrijker is dan eender wat.
  Hoe goed de kleding er ook mag uitzien op een kapstok, als deze je niet past mag je het wel vergeten! Tijd dus voor een afspraak bij Belize Tailors! Klik hier om een afspraak te maken!