huwelijk dress code

Huwelijks Dress Code Ideetjes

Huwelijksseizoen kick-off

Met de kick-off van het huwelijksseizoen dachten we even wat stijltips mee te geven en jullie te tonen hoe het moet. Of je nu bruidegom bent of een genodigde, het is tijd om een versnelling hoger te schakelen. Maatwerk, accessoires, de IT kleuren, we geven je tips op alle vlak!

Een khaki maatpak op een huwelijk? Yes Sir!

Khaki en beige zijn één van de IT kleuren dit seizoen. Khaki groen is een fantastische kleur om te mixen en matchen met tal van accessoires. Wij stellen voor een even neutrale kleur als strikje te nemen met een witte pochette. It’s in the details gentlemen. De kleuren combo brengt wat leven in de brouwerij maar op een subtiele manier. Watch en learn!

Wit? Ow Yeah!

Wit? Yes! Wij stellen geen ‘wit’ voor maar meer een eggshell, gebroken wit. Geloof ons. De single ladies zullen smelten! Combineer het met een babyblauw smoking hemd. Een babyblauwe smoking roept Dumb and Dumber. Een babyblauwe smoking hemd roept “Ik dans zo vlot als ik gekleed ben”. Ow yeah!

Je business suit pimpen

Geen zin in iets nieuws? Hier zijn enkele tips om een dagelijks ‘business suit’ te pimpen:
Een knit tie in een leuk kleurtje of een leuk motief zijn een must! Probeer ook eens zonder sokken te gaan. Eventueel met een paar mooie donker bruine loafers. Rock ’n roll baby!

(dank aan GQ voor de foto’s. Foto’s door Kai Z Feng)

Tips van onze Tailors

Volg ons op

Volg ons op facebook

Volg ons op instagram