Ah Leonardo Dicaprio. Daar komt de man crush. Wie verlangt er niet naar zo’n kop haar? Naast exclusief maatwerk is ‘male grooming’ ook essentieel om er goed uit te zien. Het totale pakketje, weet je wel!? Hier volgt jouw gids tot het perfecte zomer kapsel… Misschien is het geen slecht idee om dit artikel uit te printen voor het geval een bezoek aan de kapper één dezer op de planning staat!

  1. Laat het haar snijden tot ongeveer anderhalve centimeter aan de zijkanten en ongeveer een goeie 5 centimeter bovenaan. Dit om het haar makkelijk te kunnen bewerken en het zijwaarts achteruit te kunnen kammen. De ‘zijkanten’ worden iets ruwer gelaten om toch een ietwat nonchalante look te geven.
  1. Het haar iets langer laten vooraan geeft de illusie van een vollere haardos te hebben. Indien je golvend haar hebt zal deze coupe iets meer de richting van een Patrick Dempsey – stijl opgaan. Het is dan eerder McDreamy dan Wolf of Wall Street. Indien er krullen in het spel zijn is deze coupe een no-go! Sorry heren.
  1. Deze coupe past het best bij mannen met een uitgesproken kaaklijn.
  1. Zorg bij het stylen voor nat haar. Gebruik wat gel, start van voor, en kam het zijwaarts naar achter. Zodra het wat gedroogd is mag je er gerust met je vingers nog eens doorgaan om het er iets minder glad te laten uitzien.

Klaar om de zomer in te gaan met de perfecte coupe? Let’s rock!